Χειμωνιάτικη Έκθεση “Winter Fair” 2016: Οι εκδηλώσεις στην Τιφλίδα & συγκέντρωση χρημάτων για εκείνους που έχουν ανάγκη

Εκείνοι που θέλουν να απολαύσουν νόστιμο φαγητό, να δουν παραδοσιακές τέχνες από όλο τον κόσμο και να βοηθήσουν τη συγκέντρωση κεφαλαίων για φιλανθρωπικά έργα στη Γεωργία, καλούνται να επισκεφθούν το Winter Fair 2016 στην Τιφλίδα.
Ο Διεθνές Σύλλογος Γυναικών της Γεωργίας (IWAG) θα φιλοξενήσει την ετήσια εκδήλωση στο ξενοδοχείο  Radisson Blu Iveria στο κέντρο της Τιφλίδας.
Ο στόχος είναι να αντλήσει κεφάλαια με σκοπό την υποστήριξη των γυναικών, παιδιών και ηλικιωμένων που βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της φτώχειας, κακής υγείας και αναπηρίας.
Τι αξιοθέατα σας περιμένουν;
Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλά περίπτερα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να αγοράσουν σουβενίρ, διακοσμητικά, και φαγητά από τις χώρες καταγωγής τους. Πίσω από όλα αυτά υπάρχουν 26 Πρεσβείες διαπιστευμένες στη Γεωργία και δύο διεθνείς οργανισμοί.
Οι χώρες και οργανώσεις που θα συμμετάσχουν είναι: Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ιράν,  Ιρλανδία, Ιαπωνία, Λιθουανία, Πολωνία, Κατάρ, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία , Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Εθνών (UNDP).
Οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι: «Όλα τα καλά πράγματα πωλούνται γρήγορα και από νωρίς, έτσι καλύτερα να έρθετε από πριν ώστε να πάρετε και τα καλύτερα πράγματα που θα είναι προς πώληση”.
Το Διεθνές Σύλλογος Γυναικών της Γεωργίας είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση και μέρος του παγκόσμιου δικτύου  Διεθνούς Συνδέσμου Γυναικών. Τα μέλη είναι σύζυγοι των διπλωματών που είναι διαπιστευμένοι στη Γεωργία και άλλοι αλλοδαποί.

loading...