ფეისბუქს გაგზავნილი შეტყობინების წაშლის ფუქცია დაემატა – რას გულისხმობს ეს?!

Facebook-მა მესენჯერს ახალი ფუნქცია დაამატა – მესიჯების გაუქმება გაგზავნიდან 10 წუთის განმავლობაში იქნება შესაძლებელი. თუ ტექსტს გაგზავნიდან ათი წუთის განმავლობაში “დააკლიკავთ”, მონიშნავთ Remove-ს და შემდეგ Remove for Everyone-ს, მესიჯი წაიშლება. “ჩატში” მყოფ ადამიანს შეტყობინება მიუვა, რომ ტექსტი წაშალეთ, თუმცა, ის წაშლილ ტექსტს ვერ ნახავს.

ახალი ფუნქცია მესენჯერის iOS-ისა და ანდროიდის აპლიკაციებში გუშინდელი დღიდან გახდა ხელმისაწვდომი.

loading...

melano

ტესტ